Utisci

Koristeći ovu hranu osećam da imam mnogo više snage za treninge i svakodnevne poslove koje obavljam. Otpornost organizma se povećala toliko da nisam imao ni prehladu od kad koristim ovu hranu.

Vlada Dragutinović (košarkaš)

Iz ovog programa smo uzimali jaja i piletinu. Veoma je ukusno, a svaki zalogaj (bar nas starije) vraća u detinjstvo i to na selo kod naših baka, jer smo još samo tamo i tada jeli hranu poput ove.

Sead Krdžalić (sportski trener)

Za pet godina korišćenja proizvoda Eko farme Avala desilo se u mom životu dosta pozitivnih promena. Prestale su da me muče upale sinusa, a ista situacija je i sa ginekološkim sekretom. Ni nakon jačih fizičkih napora nemam upale mišića, uopšte manje se zamaram i osećam se vitalnije. Takođe prestale su da me muče gorušice i nadimanja u želucu.

Ivana Demirović, 39 godina

Mi smo petočlana porodica koja koristi meso sa Eko farme sa Avale. U početku nam je bilo drago što je sve tako čisto i uredno, isporuka besprekorna, a kasnije smo počeli da shvatamo još mnogo toga. Prvo smo primetili neverovatnu razliku u samoj boji mesa, a posle nekog vremena, kada su nam se čula navikla na taj ukus, nismo više mogli da prihvatimo neko drugo meso kupljeno u mesari. To sada izgleda prilično bajkovito, ali po prvim analizama krvi koje smo uradili sasvim slučajno, videli smo neke promene, naravno, nabolje. Koristimo ga već četiri godine, a raspon godina u našoj porodici je od 13 do 70. Velike promene smo primetili skoro na svim tkivima, naročito koštanom i mišićnom.

Adv. Vulić

Pre pet godina dijagnostifikovana mi je Cox–artrosa desnog kuka. Veoma sam se teško kretala uz jake bolove koji su me i noću budili. U međuvremenu od prijatelja sam saznala za Eko farmu sa Avale. Počela sam da koristim zdravu hranu koju proizvode. Danas, pešačim bez problema po nekoliko kilometara dnevno. Zaboravila sam gde mi je kuk.

Dr N.D. 76 god.

Zdravstveno bezbedna hrana je veoma ukusna sa mirisima koji me vraćaju u neko vreme detinjstva, kada su se životinje hranile na prirodan način i hranom koja je bila mnogo manje zagađena od sadašnje.
Već treću godinu upotrebljavam ovu zdravstveno bezbednu hranu i mogu da kažem da je 3-4 puta hranljivija od hrane koja nije iz ovog programa, što znači da je potrebno konzumirati manju količinu za potrebe čitavog organizma.
Analizirajući tako upotrebu ove hrane u mojoj porodici, mogu da potvrdim da snažno osnažava organizam, deluje pozitivno na imuni sistem, rekao bih – zaštitno, leči i sprečava nastanak mnogih bolesti.

Dušan Ilić